NaturWatt AB

Helhetsleverantör inom solceller, elbilsladdare och lagring av el.

Vi startade 2016 och har sedan dess installerat hundratals solcellsanläggningar och elbilsladdare åt både privatkunder och företag. Varmt välkomna att kontakta oss för rådgivning och offert.

 • Naturwatt
 • Våra kunder

  Våra kunder är både du som bor i villa och radhus men även BRFer och industrifastigheter. Det vill säga vi verkar inom både B2C och B2B segmenten. Med NaturWatt som leverantör kan du känna dig både trygg och säker på att din installation blir professionellt utförd av certifierade montörer, elektriker och installatörer. Vi arbetar bara med välkända leverantörer och har garantier på alla installationer och på allt material.

  Kontakta oss

 • Naturwatt
 • Om oss

  Naturwatt startade 2016 och har sedan dess installerat hundratals solcellsanläggningar och elbilsladdare åt både privatkunder och företag.
  För oss är kvalitet och långsiktighet viktiga faktorer och vi har därför egna certifierade montörer som säkerställer detta åt våra kunder. En solcellsanläggning ska fungera i så mycket som 40 år, vilket innebär att rätt utfört arbete är helt avgörande för anläggningens livslängd.
  Vi följer även SEK457 vad gäller elarbeten samt rådande lagar och regler vad gäller arbetet på tak, så som kollektivt fallskydd.
   
  Naturwatt arbetar nära våra kunder och kommer därför alltid ut på plats innan installationen för att säkerställa just den aktuella fastighetens unika förutsättningar.
   
  Varmt välkomna att kontakta oss för rådgivning och offert.

Certifierat av

Adress

NaturWatt AB
Frösundaviks allé 15
169 70 Solna

Följ oss