Skräddarsydda Solcellspaket

Vi installerar solceller till din villa eller fastighet. NaturWatt AB har flera års erfarenhet inom solceller och erbjuder en komplett helhetslösning: Från offert till installation och driftsättning. Vi har flera olika paket för solceller att välja mellan och arbetar med alla typer av hus, från villor och fritidshus till sommarstugor och lägenheter. Hitta just ditt skräddarsydda solcellspaket.

Nytta med solceller

Tjäna pengar

Överskottsel som du inte använder kan du enkelt sälja tillbaka till ditt elhandelsbolag. Följ dina intäkter och driftstatus i en dedikerad app.

Framtidssäkra ditt hus

Solceller ger god effekt i 40 år. En solcellsinstallation säkrar din strömförsörjning och ökar samtidigt värdet på din fastighet.

Värna om miljön

Miljöfördelarna är omedelbara. Du använder dig av ren el direkt för försörjning av ditt hem eller arbetsplats.

Våra solcellspaket

Solcellspaket small

Solcellspaket till takyta 33 m²

Snittpris:
123 500 kr
Pris med solcellsbidrag:
98 800 kr

solcellspaket medium

Solcellspaket till takyta 49 m²

Snittpris:
165 750 kr
Pris med solcellsbidrag:
132 600 kr

Solcellspaket Large

Solcellspaket till takyta 66 m²

Snittpris:
195 000 kr
Pris med solcellsbidrag:
156 000 kr

Solcellspaket X-large

Solcellspaket X-Large

Vårt största solcellspaket

Pris på begären

Till samtliga anläggningar kan vi erbjuda finansiering via Ecster.

Detta ingår i våra solcellspaket

Alla våra paket kommer med en helhetslösning där vi tar dig från offert till installation och driftsättning. Efter att vi har installerat dina certifierade solceller och introducerat dig till systemet så kan du dagligen följa statusen för din anläggning i en dedikerad app. Här ser du att allting fungerar som det ska, samt hur mycket pengar du har tjänat in på dina solceller. Med NaturWatt som solcellsinstallatör garanterar vi dig en hållbar lösning oavsett oavsett villa eller skyskrapa. 

En framtid med solenergi

I en allt mer och mer miljömedveten värld börjar människor se sig om efter alternativa energilösningar för sina hem och fastigheter. Solceller är en svårslagen investering som levererar goda och miljövänliga resultat, samtidigt som de tillåter dig att tjäna pengar. Vi erbjuder installation och driftsättning av solceller till alla typer av fastigheter, vare sig du bor i hus eller sommarstuga, eller är en bostadsrättsförening som vill kunna erbjuda era medlemmar solenergi. Utöver anpassade solceller erbjuder vi även flera prisvärda solcellspaket av högsta kvalitet.
Beroende på din fastighets läge och hur stor solcellsanläggning du installerar kan du producera olika mängder solenergi. Energi som du producerar men inte använder kan du sälja tillbaka till ditt elföretag.

Kundomdömen

Certifierat av

Adress

NaturWatt AB
Frösundaviks allé 15
169 70 Solna

Följ oss