Om oss

För oss som arbetar som elektriker och installatörer så är det resa vi befinner oss i uppmuntrande. Vi ser dagligen hur privatpersoner söker vägar till förändring och av det tydliga skälet att man vill bidra till en bättre värld. Solenergi och solceller har aldrig varit så populärt som nu.

Adderar man till detta exempelvis bergvärme och den stora utvecklingen hos värmepumpar så kan man se att världens framtid kanske inte är så nattsvart som många vill göra gällande. De flesta vill bidra – men inte alla är medvetna om hur man ska agera och vilka alternativ som finns. Det är det vi vill ändra på.

Den här sidan kommer att ge tydlig information om solceller, solenergi, bergvärme, elbilar, laddstationer – allt som kan bidra till en bättre miljö och värld. Vi kommer även att skriva mycket om elektricitet och vilka lösningar som finns där samt varför det är viktigt att anlita professionell hjälp i samband med olika installationer och omdragning av el.

Vi ska, kort och gott, ge dig fullständiga fakta, råd, tips och allmänna tankar om el och energi. Du kommer inte bara att bidra till en bättre värld – du kommer utan tvekan att tjäna pengar på det också. Välkommen!