Tanka el för framtiden med laddstation i Stockholm

Med energi- och miljömedveten el till din laddstation, oavsett om du är hyresgäst eller eller en företagare, i Stockholm kan du som ägare av elbil få möjlighet att tanka schysst el.

Vi kan nog alla vara överens om att de fossila drivmedlen snart har spelat ut sin roll i samhället. Den svenska regeringen har som mål att Sverige ska vara ett fossilfritt land inom en snar framtid och det är vi inte alls ensamma om. För den som redan nu börjat titta snett på den gamla bensinhästen och kanske planerar att gå över till elbil, funderar kanske på om det kommer att finnas en laddstation tillgänglig när man väl gör slag i saken. Som bilägare har du, vare sig du är privatperson, företagare eller tillhör en bostadsrättsförening, möjligheten att installera en egen station att ladda bilen i vid din egen villa eller parkering.

Vilken laddstation kan leverera rätt sorts el?

Säkert kan man undra varför det är lönt att installera en laddstolpe när det redan finns uttag för motorvärmare på parkeringen. Tyvärr är inte de uttagen anpassade för den värmeutveckling som blir när du laddar en elbil. Den som väljer att installera en laddstation av bra kvalitet har på köpet att livslängden på dessa är runt 15 år med rätt underhåll. Att det sedan faktiskt också blir billigare och bättre för vår miljö att tanka bilen med el istället för med bensin eller diesel borde ju också vara lockande för de flesta av oss.

Publicerat den
Kategoriserat som Bil